HAE SEINÄJOKI HIPHOP FESTIVALIN VAPAAEHTOISEKSI!

Etelä-Pohjanmaa raikaa jälleen 11.-12.9.2020, kun jo yhdeksättä kertaa järjestettävä Seinäjoki Hiphop Festival tuo samalle paikkakunnalle suomiräpin kovimmat nimet ja sadoittan rap-musiikille omistautuneita festarikävijöitä. Viimeiset kesäpäivät bailataan Seinäjoen Rytmikorjaamolla – ootko messissä?

SHHF kaipaa riveihinsä innokkaita vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin, joista osa käynnistyy jo ennen tapahtumaa ja osa tapahtuu suoraan pääkallopaikalla – eli Rytmikorjaamolla festareiden sykkeessä! Tsekkaa alta avoinna olevat haut ja hae mukaan SHHF-crewiin!

vapaaehtoinen2

Avoimet haut:

SHHF VAPAAEHTOISHAKU 2020

Oletko kiinnostunut työskentelemään festivaalin sykkeessä? Festivaalin aikaisia työtehtäviä on mm. anniskelu, narikka, lipunmyynti, järjestyksen- ja kulunvalvonta, catering ja siivous. Lisäksi festivaaliviikolle haetaan vapaaehtoisia tapahtuma-alueen rakennukseen ja purkuun. Mukaan voi hakea myös vaikka ei olisi entuudestaan kokemusta festivaaleilla työskentelystä, sillä jokainen talkoolainen koulutetaan työtehtäväänsä ennen työvuoron alkua.

Haku on päättynyt:

TALKOOPROMOOTTORIT

Etkö häpeile luukuttaa somessa, teipata julisteita tai jakaa flyereita? Haluatko omistautua festivaalille, auttaa tapahtuman markkinoinnissa ja bilettää itse tapahtumassa vapaana vastuista vähintään kuin huomista ei olisi? Jos vastasit kyllä, niin hyvät hommat jaetaan nyt!