Tapahtuman järjestäjä on Westside Events Oy.

Tapahtuman ajankohta on 11.-12.9.2020. Tarkemmat aikataulut julkaistaan myöhemmin.

Tapahtuman on ikärajaton rajatulla K18 anniskelualueella. Alle 15 vuotiaita suositellaan saapumaan vanhempien seurassa. Henkilöllisyystodistuksena käy voimassa oleva henkilökortti, passi, ja ajokortti. Järjestyspaikka eli Rytmikorjaamon alue sijaitsee Seinäjoen keskustan laitamilla osoitteessa: Vaasantie 11, 60100 Seinäjoki.

Rannekkeen ennakkovaihto

Nopeuta kaikkien ihmisten sisäänpääsyä ja vaihda lippusi rannekkeesi ennakkoon. Ennakkovaihtopaikka sijaitsee Seinäjoen torikeskuksen edustalla, ja on avoinna tapahtumaviikolla TO 16-21 ja PE 14-20.

Löytötavarat

Löytötavarat viedään tapahtuman aukioloaikoina narikkaan. Tapahtuman jälkeen arvotavaroita voi tiedustella Seinäjoen Poliisiasemalta arkipäivisin klo 08-16 välisenä aikana, puhelinnumero 050 302 4526. Muita löytötavaroita voi tiedustella Rytmikorjaamolta arkipäivisin klo 12-16 välisenä aikana, puhelinnumero 040 581 0666.

Narikka

Tapahtuman narikka palvelee festivaaliviikonloppuna seuraavien aukioloaikojen puitteissa. Narikkamaksu 3€, käynti 2€.
Pe 16.00 – 02.00
La 15.00 – 02.00

Narikkaan unohdettujen tavaroiden nouto Rytmikorjaamolla sunnuntaina klo 12-15, jonka jälkeen Seinäjoen Poliisilaitoksen löytötavarapalvelusta.

Ruoka ja juoma

Festivaalialueella sijaitsee erilaisia ruokakojuja joista löytyy myös kasviruokavaihtoehto.

Kuljetus & saapuminen

Festivaalibussi kiertää tapahtuma-alueen, hotellien ja jatkojen väliä säännöllisesti, ja maksaa 3€/suunta (käteinen). Tarkista bussin aikataulut täältä (PDF)!

Rytmikorjaamon alueella ei ole parkkipaikkoja festivaalin asiakkaille. Suosittelemme saapumaan festivaalialueelle keskustasta hyödyntämällä festivaalibussia.

Majoitus

Hotellimajoitus

Majoitusyhteistyökumppaneinamme toimivat Original Sokos Hotel Lakeus ja Original Sokos Hotel Vaakuna Seinäjoki.

Aina parhaat huonehinnat S-Etukortilla. Huonehinnat ja varaukset: www.sokoshotels.fi

Leirintämajoitus

Tarjoamme kuljetuksen 5km päässä sijaitsevalta Törnävän leirintäalueelta festivaalialueelle. Alueella sijaitsee rauhallista tilaa telttailuun ja kesä-asuttavia pikkumökkejä luonnonkauniilla alueella Seinäjoen vieressä.  Lisätietoa leirinnästä täältä.

Kuljetus on käytettävissä myös mahdollisille Hotelli Sorsanpesässä majoittuville.

Tarkasta tarkemmat tiedot majoitustarjouksista MAJOITUS – sivulta.

Jatkot

Festivaalin viralliset jatkot Ilonassa molempina iltoina (K18). Esiintymässä Dj Sweedy, Oliver Paris, Inglorious Bassterds, Tommy Deem ja Auru. Sisäänpääsy 10€ + narikka.

Akkreditointi

Median edustajille ja musiikkialan ammattilaisille suunnattu akkreditointi on nyt auki!

Akkreditointihakemukseen pääset täältä.

Huomioithan, että akkreditontihakemuksen lähettäminen ei takaa myönteistä päätöstä tai vapaata pääsyä festivaalille. Akkreditointihakemus on henkilökohtainen, eikä myönnettyä akkreditointia ole mahdollista siirtää toiselle henkilölle. Saman organisaation edustajien tulee tehdä akkreditointihakemus omalla kaavakkeellaan.

Vapaaehtoisuus

Vapaaehtoishaku on nyt auki! Lue lisää täältä.

Alue-esiintyjähaku

Sujuuko sirkustemput? Kuulutko taitavaan tanssiporukkaan? Hallitsetko kasvomaalien salat? Lepääkö autotallissasi lemmikkilohikäärme, jota pitäisi päästä ulkoiluttamaan? Tai oletko tosi hyvä jossain muussa? Hae meille alue-esiintyjäksi! Meitä kiinnostaa kaikenlaiset hauskat ja mielenkiintoiset esitykset

Laita viestiä taidonnäytteen kera osoitteeseen susanne.westside@gmail.com

 

Erikoisjärjestelyt Koronan vuoksi

Festivaali järjestetään 11.-12.9.2020 aluehallintoviraston sekä THL:n säännösten ja ohjeistusten mukaisesti. Tapahtuman päällimmäisiä arvoja ovat tänä vuonna turvallisuus, viihtyisyys, ja laadukas asiakaspalvelu. Myös jokaisen tapahtuman kävijän tulee omalta osaltaan huolehtia omasta ja toisten turvallisuudesta tapahtumassa. Lue siis alla oleva tiedote huolellisesti ja toimi sen ohjeiden mukaisesti kaikissa tilanteissa:

 1. Käyttäydy omalta osaltasi vastuullisesti: Älä osallistu tapahtumaan, jos sinulla on Koronan oireita! Ihmiset, joilla on näkyviä Koronan oireita käännytetään portilla pois, tai voidaan poistaa tapahtumasta. Mikäli sinua sattuu yskittämään, niin yski kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaan, äläkä käsiin tai ihmisten päälle. Tapahtumassa on riittävästi desinfiointi- ja pesupisteitä käsille. Puhdista kätesi saapuessasi tapahtuma-alueelle, ja myös sisällä tapahtumassa mahdollisimman usein!
 2. Tapahtuma-alueelle on varattu istumapaikkoja niin, että jokaista asiakasta kohtaan on istumapaikka pöydän ääressä. Lisäksi tapahtuman pinta-alaa on kasvatettu, ja yleisökapasiteetti rajoitettu kolmasosaan normaalista laskennallisesta kapasiteetista niin, että jokaisella asiakkaalla on varmasti mahdollisuus huolehtia turvaväleistä. Kunnioita siis muita ihmisiä ja pidä huolta 1-2m turvavälistä myös jonoissa ja lavan edustalla. Samassa seurueessa olevat ihmiset voivat oleskella lähempänä.
 3. K-18 sekä ikärajaton puoli ovat täysin erilliset lohkot, jotka otetaan sisään Rytmikorjaamon eri puolilta. Molemmille puolille järjestetään omat sisääntulotoiminnot, kuten lipunmyynti ja narikka, sekä ruoka-, wc-, ja juomamyyntipalvelut, niin että nämä “lohkot” eivät risteydy missään vaiheessa tapahtumaa. Riippumatta millainen ennakkolippu sinulla on (K18/Ikärajaton), täysi-ikäinen voi saapuessaan tai vaihtaessaan lipun rannekkeisiin valita, että kummalle puolelle haluaa tapahtumassa osallistua, mutta ei voi vaihtaa tätä puolta enää myöhemmin tapahtumassa. Tämä tarkoittaa myös, että täysi-ikäisille koko tapahtuma on tänä vuonna turvatarkastuksen jälkeen samaa yhtenäistä anniskelualuetta. Omaksu aluekartta läpi huolellisesti ennen tapahtumaa, että tiedät mistä sisäänkäynnistä kulkea!
 4. Festivaaleille pääsee YHDEN PÄIVÄN LIPULLA sisään vain kerran. 1-päivän lipun ostaneet saavat lipunmyynnissä paperirannekkeen, joka leikataan pois turvatarkastuksessa tapahtuma-alueelle saapuessa. Tämä järjestely on siksi, että mahdolliset tartuntaketjut pystytään jäljittämään tehokkaammin.KAHDEN PÄIVÄN rannekkeella pääsee sisään useasti päivässä. Ennen tapahtuma-alueelle saapumista vaihda lippusi rannekkeeksi ennakkoon Seinäjoen vanhalla torilla, torikeskuksen edustalla sijaitsevalla SHHF ennakkovaihtopisteellä, joka on avoinna TO 16-21 ja PE 12-20.
 5. Suurin osa keikoista järjestetään tänä vuonna ulkona, missä korona leviää tutkitusti huonommin. Olemme panostaneet turvallisuuteen lohkottamalla päälavan edustaa, sekä varaamalla tapahtumaan huomattavasti suuremman esiintymislavan, sekä screenit, jotka mahdollistavat keikoista nauttimisen ilman tarvetta pakkautua lavan eteen. Toivomme jokaiselta asiakkaalta kunnioitusta turvaväleihin myös lavojen edustalla. Pääsy lavan edustalle voidaan evätä, tai esitys voidaan keskeyttää, mikäli turvaväleistä ei huolehdita, joten huolehdi turvaväleistä myös lavojen edustalla!
 6. Rytmikorjaamon klubitilan kapasiteetti on rajoitettu 500 ihmiseen, ja sisätiloissa on myös varattu istumapaikka jokaiselle. Kyseessä on tänä vuonna isolta osin ulkoilmafestivaali, pukeutukaa siis lämpimästi. Repun missä on vaihtovaatteita voi jättää esim. narikkaan, tai vaatteet voi ottaa mukaan tapahtuma-alueelle esimerkiksi pienessä laukussa tai kangaskassissa.
 7. Alueelle rakennetaan jonotuskaistoja, joilla pyritään ehkäisemään ihmisten risteytymistä tapahtumassa. Palvelupisteillä kulje sisään vihreää kaistaa pitkin, ja palaa takaisin punaista kaistaa. Kunnioita turvaväliä etenkin jonoissa!
 8. Suosittelemme kävijötämme käyttämään kasvomaskeja. Kasvomaskeja voit ostaa kaikilta tapahtuman myyntipisteiltä (1€/kpl). Kasvomaski tulee heittää roskiin, kun se kostuu, ja kädet puhdistaa ennen seuraavan maskin asettamista. Huom: tämä on SUOSITUS, ei pakko.
 9. Ennen tapahtumaan saapumista suosittelemme asiakkaitamme lataamaan puhelimiin korona-sovelluksen, mikäli se on tapahtumaan mennessä yleisesti saatavilla.
 10. Järjestyksenvalvojat ovat hyvin ohjeistettuja ja voivat neuvoa ihmisiä eri tilanteissa. Kysy ja kuuntele heidän ohjeitaan. Lue ennakkoon myös yleinen turvallisuusohje nettisivuiltamme. Muista, että ohjeistus saattaa muuttua ennen tapahtumaa. Lue siis aina ajankohtaiset ohjeet ja aikataulut nettisivuilta.

Teemme myös paljon muita toimenpiteitä, kuten esimerkiksi panostamme osaamiseen, palveluihin, tiedotukseen, varusteisiin, siivoukseen, festivaalikalustoon, tapahtuma-alueen kokoon ja -aitaukseen, sekä kosketuspintojen desinfiointiin. Palvelutaso on tänä vuonna kaikille VIP, ja tapahtuma-alueella on tilaa yli kolminkertainen määrä tavanomaiseen suositukseen verrattuna.

Suunnitelmia on valmisteltu yhteistyössä viranomaisten kanssa, ja niihin on konsultoitu sekä tapahtuma-alan että tartuntatautien asiantuntijoita. Tapahtumassa on varmasti turvallista juhlia!

 

 

Turvallisuus

 • Älä tuo tapahtumaan maaleja, tusseja, huumausaineita, ampuma- tai teräaseita, muita vaaralliseksi luokiteltavia esineitä tai omia alkoholijuomia. SHHF:n sisäänkäynnillä suoritetaan huolellisia turvatarkastuksia erityisesti päihteisiin liittyen! Älä tuo alueelle huumausaineita tai muita laittomia aineita. Huumausaineista kiinnijäämisestä seuraa rannekkeen poisleikkaaminen, ja kiinniotetun toimittaminen poliisille.
 • Reput ja sateenvarjot on jätettävä narikkaan. Pienet kangaskassit ovat ok vaatteiden säilytystä varten. HUOM! Ethän jätä narikkaan arvotavaroita. Tapahtuman järjestäjä ei vastaa narikkaan jätetyistä tavaroista. Narikkamaksu 3€, käynti 2€.
 • Älä tappele tai yllytä ihmisiä väkivaltaan Rytmikorjaamolla tai sen lähistöllä.
 • Väkivaltaisuus johtaa välittömästi alueelta poistamiseen ilman mahdollisuutta takaisinpääsyyn.
 • Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkona, eikä ole sallittua lavojen edustalla.
 • Tapahtumaan saa tuoda tyhjän vesipullon, muut pullot ja tölkit on kiellettyjä.
 • Pidä huolta omaisuudestasi. Löytötavaroita voi tiedustella rytmikorjaamon narikasta.
 • Alueen järjestyksenvalvojat ovat turvaamassa ja pitämässä yllä yleistä järjestystä, joten noudata heidän antamiaan ohjeita.
 • Järjestelmäkamerella kuvaaminen sallittua ainoastaan kuvausluvalla. Kuvauslupaa voit anoa festivaaliorganisaatiolta sähköpostilla miika.westside@gmail.com

Esteettömyys

Tapahtuma-alue sijaitsee Rytmikorjaamoon sisätiloissa sekä Rytmikorjaamon piha-alueella. Tapahtuman ulko-alue on kokonaan asfalttia, joka mahdollistaa kaikille esteettömän kulun. Myös Rytmikorjaamon sisätiloihin on esteetön sisäänkäynti. Inva-wc sijaitsee Rytmikorjaamon sisätiloisssa klubin puolella, ja se on merkitty kyltein. Tapahtuman aikana esteettömyyteen liittyvissä kysymyksissä, voit ottaa yhteyttä lähimpään järjestyksenvalvojaan.

Avustajat (1 avustaja / asiakas) pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajan ja avustettavan asiakkaan tulee saapua tapahtuman akkreditointiin yhdessä, jolloin avustaja akkreditoidaan tapahtumaan molempien nimellä. Avustettavalla asiakkaalla tulee olla oma pääsylippu alueelle. Otattehan mukaan EU:n vammaiskortin todistuksena avustajan tarpeesta.

Haluatko yhteistyöhön?

Ota yhteyttä:

miika.westside@gmail.com