Juju x Trilluminati + Supreme DJs / SHHF Preparty – Karma, Seinäjoki

SHHF:n perinteiset ennakkobileet Karmassa PE 23.8.! Tanssittamaan tulee Supreme Dj`s, ja illan liveistä vastaa JUJU, sekä Trilluminati. Ilmainen sisäänpääsy päätapahtumaan lipun ostaneille ja muilta vaivaiset 7€!

Esiintymässä:
JUJU
Trilluminati
Supreme DJ`s

✪ JUJU ✪
Pitkät juuret suomiräpin parissa omaava Juju sekoittelee kappaleissaan tyylikkäästi mm. rap-, reggae-, edm- sekä pop-musiikkia. Jujun vanhat kappaleet ovat rikkoneet tuplaplatinarajoja.ja uusia kappaleita tulee ennätysvauhtia. Keikka tulee poikkeamaan SHHF:lla esitettävästä keikasta, sillä tällä keikalla kuullaan enemmän Jujun räppituotantoa dj:n säestyksellä, kun taas SHHF:lla painotetaan uutta laulumusiikkia.
https://www.facebook.com/jujumusiikki/

✪ Trilluminati ✪
Kun pavlovin koirat, buridanin aasi ja schrödingerin kissa istuvat alas polttamaan piippua, syntyy Jujun, Joneksen ja Tomi Randomin yhteisprojekti Trilluminati, joka tarjoilee aika-ajoin kuumottaviakin pohdintoja ja välähdyksiä sivistyksen rautaverhon takaa.
https://www.facebook.com/trilluminatiband/

✪ Supreme DJ`s ✪
DJ-musat ennen ja jälkeen keikan takoo luottoketju ja monissa liemissä keitetty Supreme Djs, jotka takovat tanssilattialle kaikki kovimmat biisit niin ettei juhlat lopu taatusti ennen aamua. Tämä tiimi on kiertänyt viime vuodet Suomen klubeja ja festareita tappavaan tahtiin jättäen taakseen vaan savuavia tanssilattioita.

� LIPUT �
✔ Ilmainen sisäänpääsy SHHF ennakkolipun omistajille!
✔ Muilta 7€ sis. narikka.
✔ K-18.

� AIKATAULUT �
22.00 Supreme Dj`s ->
00.00 Juju & Trilluminati

Bileet jatkuu tanssilattialla puoli neljään!

TERVETULOA!