Tapahtuman järjestäjä on Westside Events Oy yhteistyössä Selmu Ry:n kanssa.

Tapahtuman ajankohta on 7.-8.9.2018. Tapahtuman ovet aukeaa perjantaina 7.9.2018 klo 16:30 ja lauantaina 8.9.2018 klo 15:30. Tapahtuma sulkeutuu molempina päivinä klo 02.00, valomerkki noin klo 01.30. Tarkemmat aikataulut julkaistaan pian!

Tapahtuman on ikärajaton rajatulla K18 anniskelualueella. Alle 15 vuotiaita suositellaan saapumaan vanhempien seurassa.

Järjestyspaikka eli Rytmikorjaamon alue sijaitsee Seinäjoen keskustan laitamilla osoitteessa:

Vaasantie 11, 60100 Seinäjoki.

Löytötavarat

Arvotavaroita voi tiedustella Seinäjoen Poliisiasemalta arkipäivisin klo 08-16 välisenä aikana, puhelinnumero 050 302 4526.

Muita löytötavaroita voi tiedustella Rytmikorjaamolta arkipäivisin klo 12-16 välisenä aikana, puhelinnumero 040 581 0666.

Rannekkeen ennakkovaihto

Tapahtuman pääsylippu vaihdetaan tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä rannekkeiseen. Jos halua kuitenkin säästää aikaasi, ja nopeuttaa kaikkien ihmisten sisäänpääsyä niin vaihda lippusi rannekkeeseen ennakkoon jo torstaina kello 15-21 Seinäjoen Holy Smokessa.

Alue

aluekartta-shhf18

Ruoka ja juoma

Holy Smoken festaritarjous SHHF -rannekkeen haltijoille: Burgerin tai
Grilliannoksen ostajille ilmainen hanajuoman kaupan päälle (0,5l limu,
0,5l III-olut, 0,33l lonkero tai 0,33l siideri). Tarjous voimassa
torstaista sunnuntaihin!

Festivaalialueella sijaitsee erilaisia ruokakojuja joista löytyy myös kasviruokavaihtoehto.

Kuljetus

Festivaalibussi kiertää tapahtuma-alueen, hotellien ja jatkojen väliä säännöllisesti, ja maksaa 3€/suunta.

Sokos Hotellia, Cumulusta ja Omenahotellia lähin pysäkki on TORI.

Leirinnän ja Sorsanpesän asiakkaille tarjoamme kuljetuksen Sorsanpesän pysäkiltä.

shhf18_bussiaikataulut

Majoitus

Leirintämajoitus

Tarjoamme kuljetuksen 5km päässä sijaitsevalta Törnävän leirintäalueelta festivaalialueelle. Alueella sijaitsee rauhallista tilaa telttailuun ja kesä-asuttavia pikkumökkejä luonnonkauniilla alueella Seinäjoen vieressä. Huoltorakennus eli suihkut, vessat ja keittotila on käytettävissä. Lisätietoa leirinnästä täältä.

Kuljetus on käytettävissä myös mahdollisille Hotelli Sorsanpesässä majoittuville.

Huom: Asuntovaunuja tai autoja on vuokrattavissa ympäri Suomen https://www.nettikaravaani.com/ tai http://www.tori.fi

Mökkimajoitusta maakunnassa. (noin 30km säteellä):

www.kalliojarvi.fi
www.simpsionmokit.fi
www.kalajarvi.fi

Muita ideoita:
http://www.booking.com
https://www.trivago.fi/
https://www.airbnb.fi/

Hotellimajoitus

Liput ja hotellit myydään erikseen. Parhaan hinnan majoitukselle saat kun varaat hotellin ajoissa osoitteesta www.sokoshotels.fi tai www.omenahotels.fi

Talkootyö

Tarvitsemme festivaaleille talkoolaisia erilaisiin työtehtäviin läheltä ja kaukaa! Talkoohaku SHHF:lle on auki, joten hae nyt osaksi timanttista talkootiimiä! Talkoilemalla sinun ei tarvitse maksaa pääsylipuista penniäkään, vaan valuuttana toimii oma työpanoksesi! Diili on siispä tämä: toinen päivä töissä, toinen öissä! Lue lisää talkooeduista, työtehtävistä ja pistä hakemusta tulemaan TÄSTÄ linkistä.

Alue-esiintyjähaku

Sujuuko sirkustemput? Kuulutko taitavaan tanssiporukkaan? Hallitsetko kasvomaalien salat? Lepääkö autotallissasi lemmikkilohikäärme, jota pitäisi päästä ulkoiluttamaan? Tai oletko tosi hyvä jossain muussa? Hae meille alue-esiintyjäksi! Meitä kiinnostaa kaikenlaiset hauskat ja mielenkiintoiset esitykset

Laita viestiä taidonnäytteen kera osoitteeseen henri.shhf@gmail.com

Turvallisuus

  • Älä tuo tapahtumaan huumausaineita, ampuma- tai teräaseita, muita vaaralliseksi luokiteltavia esineitä tai omia alkoholijuomia. SHHF:n sisäänkäynnillä suoritetaan huolellisia turvatarkastuksia erityisesti päihteisiin liittyen! Älä tuo alueelle huumausaineita tai muita laittomia aineita. Huumausaineista kiinnijäämisestä seuraa rannekkeen poisleikkaaminen, ja kiinniotetun toimittaminen poliisille.
  • Reput ja sateenvarjot on jätettävä narikkaan. Pienet kangaskassit ovat ok vaatteiden säilytystä varten. HUOM! Ethän jätä narikkaan arvotavaroita. Tapahtuman järjestäjä ei vastaa narikkaan jätetyistä tavaroista. Narikkamaksu 3€, käynti 2€.
  • Älä tappele tai yllytä ihmisiä väkivaltaan Rytmikorjaamolla tai sen lähistöllä.
  • Väkivaltaisuus johtaa välittömästi alueelta poistamiseen ilman mahdollisuutta takaisinpääsyyn.
  • Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkona, eikä ole sallittua lavojen edustalla.
  • Tapahtumaan saa tuoda tyhjän vesipullon, muut pullot ja tölkit on kiellettyjä.
  • Omien maalien kanssa saapumisesta sovitaan erikseen tapahtuman turvatarkastuksessa. Maalien hallussapito sallittua vain maalatessa seinällä eikä niiden kanssa saa kulkea anniskeluun tai sisätiloihin.
  • Pidä huolta omaisuudestasi. Löytötavaroita voi tiedustella rytmikorjaamon narikasta.
  • Alueen järjestyksenvalvojat ovat turvaamassa ja pitämässä yllä yleistä järjestystä, joten noudata heidän antamiaan ohjeita.

Esteettömyys

Tapahtuma-alue sijaitsee Rytmikorjaamoon sisätiloissa sekä Rytmikorjaamon piha-alueella. Tapahtuman ulko-alue on kokonaan asfalttia, joka mahdollistaa kaikille esteettömän kulun. Myös Rytmikorjaamon sisätiloihin on esteetön sisäänkäynti. Inva-wc sijaitsee Rytmikorjaamon sisätiloisssa klubin puolella, ja se on merkitty kyltein. Tapahtuman aikana esteettömyyteen liittyvissä kysymyksissä, voit ottaa yhteyttä lähimpään järjestyksenvalvojaan.

Haluatko yhteistyöhön?

Ota yhteyttä:
seinajokihiphopfestival(at)gmail.com