Tapahtuman järjestäjä on Westside Events Oy.

Tapahtuman ajankohta on 3.-4.9.2021.

Tapahtuma on ikärajaton rajatulla K18 anniskelualueella. Henkilöllisyystodistuksena käy voimassa oleva henkilökortti, passi, ja ajokortti. Järjestyspaikka eli Rytmikorjaamon alue sijaitsee Seinäjoen keskustan laitamilla osoitteessa: Vaasantie 11, 60100 Seinäjoki. Alle 15 vuotiaita suositellaan saapumaan valvojan seurassa.

Rannekkeen ennakkovaihto

Nopeuta kaikkien ihmisten sisäänpääsyä ja vaihda lippusi rannekkeesi ennakkoon. Ennakkovaihtopaikka sijaitsee Seinäjoen torikeskuksen edustalla, ja on avoinna tapahtumaviikolla TO 16-21.

Löytötavarat

Löytötavarat viedään tapahtuman aukioloaikoina narikkaan. Tapahtuman jälkeen arvotavaroita voi tiedustella Seinäjoen Poliisiasemalta arkipäivisin klo 08-16 välisenä aikana, puhelinnumero 050 302 4526. Muita löytötavaroita voi tiedustella Rytmikorjaamolta arkipäivisin klo 12-16 välisenä aikana, puhelinnumero 040 581 0666.

Narikka

Tapahtuman narikka palvelee festivaaliviikonloppuna seuraavien aukioloaikojen puitteissa. Narikkamaksu 3€, käynti 2€.

Pe 16.00 – 02.00

La 15.00 – 02.00

Narikkaan unohdettujen tavaroiden nouto Rytmikorjaamolla sunnuntaina klo 12-15, jonka jälkeen Seinäjoen Poliisilaitoksen löytötavarapalvelusta.

Ruoka ja juoma

Festivaalialueella sijaitsee erilaisia ruokakojuja joista löytyy myös kasvisruokavaihtoehto.

Kuljetus & saapuminen

Festivaalibussi kiertää tapahtuma-alueen, hotellien ja keskustan väliä säännöllisesti, ja maksaa 4€/suunta. Katso tarkemmat aikataulut TÄÄLTÄ!

Rytmikorjaamon alueella ei ole parkkipaikkoja festivaalin asiakkaille. Suosittelemme saapumaan festivaalialueelle keskustasta hyödyntämällä festivaalibussia.

Majoitus

Hotellimajoitus

Majoitusyhteistyökumppaneinamme toimivat Original Sokos Hotel Lakeus ja Original Sokos Hotel Vaakuna Seinäjoki, sekä Hotelli Sorsanpesä.

Aina parhaat huonehinnat S-Etukortilla. Huonehinnat ja varaukset: www.sokoshotels.fi

tai https://sorsanpesa.fi/

Leirintämajoitus

Tarjoamme kuljetuksen 5km päässä sijaitsevalta Törnävän leirintäalueelta festivaalialueelle. Alueella sijaitsee rauhallista tilaa telttailuun ja kesä-asuttavia pikkumökkejä luonnonkauniilla alueella Seinäjoen vieressä.  Lisätietoa leirinnästä täältä.

Kuljetus on käytettävissä myös mahdollisille Hotelli Sorsanpesässä majoittuville.

Tarkasta tarkemmat tiedot majoitustarjouksista MAJOITUS – sivulta.

Jatkot

Jatkot Ilonassa on peruttu.

Akkreditointi

Median edustajille ja musiikkialan ammattilaisille suunnattu akkreditiointi on nyt auki!

Akkreditointihakemukseen pääset täältä https://forms.gle/Y8r8jXRXj4Zja8XMA

Huomioithan, että akkreditontihakemuksen lähettäminen ei takaa myönteistä päätöstä tai vapaata pääsyä festivaalille. Akkreditointihakemus on henkilökohtainen, eikä myönnettyä akkreditointia ole mahdollista siirtää toiselle henkilölle. Saman organisaation edustajien tulee tehdä akkreditointihakemus omalla kaavakkeellaan.

Vapaaehtoisuus

Vapaaehtoishaku on nyt auki! Lue lisää täältä.

Alue-esiintyjähaku

Sujuuko sirkustemput? Kuulutko taitavaan tanssiporukkaan? Hallitsetko kasvomaalien salat? Lepääkö autotallissasi lemmikkilohikäärme, jota pitäisi päästä ulkoiluttamaan? Tai oletko tosi hyvä jossain muussa? Hae meille alue-esiintyjäksi! Meitä kiinnostaa kaikenlaiset hauskat ja mielenkiintoiset esitykset

Laita viestiä taidonnäytteen kera osoitteeseen eliisa.westside@gmail.com

ERIKOISJÄRJESTELYT KORONAN VUOKSI

Festivaali järjestetään aluehallintoviraston sekä THL:n säännösten ja ohjeistusten mukaisesti. Tapahtuman päällimmäisiä arvoja ovat tänä vuonna turvallisuus, viihtyisyys, ja laadukas asiakaspalvelu. Myös jokaisen tapahtuman kävijän tulee omalta osaltaan huolehtia omasta ja toisten turvallisuudesta tapahtumassa. Lue siis alla oleva tiedote huolellisesti ja toimi sen ohjeiden mukaisesti kaikissa tilanteissa:

 1. Käyttäydy omalta osaltasi vastuullisesti: Älä osallistu tapahtumaan, jos sinulla on Koronan oireita! Ihmiset, joilla on näkyviä Koronan oireita terveydentila voidaan tarkastaa portilla, ja voidaan käännyttää pois tai poistaa tapahtumasta. Mikäli sinua sattuu yskittämään, niin yski kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaan, äläkä käsiin tai ihmisten päälle. Tapahtumassa on riittävästi desinfiointi- ja pesupisteitä käsille. Puhdista kätesi saapuessasi tapahtuma-alueelle, ja myös sisällä tapahtumassa mahdollisimman usein.
 2. Tapahtuma-alueelle on varattu istumapaikkoja niin, että istumapaikkoja on riittävästi eri puolilla aluetta. Lisäksi tapahtuman pinta-alaa on kasvatettu, ja yleisökapasiteetti rajoitettu puoleen normaalista laskennallisesta kapasiteetista, että jokaisella asiakkaalla on varmasti mahdollisuus huolehtia turvaväleistä. Kunnioita siis muita ihmisiä ja pidä huolta turvavälistä jonoissa ja lavan edustalla. Samassa seurueessa olevat ihmiset voivat oleskella lähempänä.
 3. Festivaalialueelta saa poistua rannekkeella vapaasti päivän aikana niin monta kertaa kuin haluaa. Toivomme kuitenkin, että ihmiset ramppaisivat edes takaisin mahdollisimman vähän, että turvatarkastus ei ruuhkaudu tarpeettomasti. Vähentääksemme ruuhkaa anniskelun porteilla, tapahtuma-alueen anniskelu on samaa yhtenäistä anniskelualuetta, eli anniskelusta ei tarvitse poistua siirtyessään lavalta toiselle.
 4. Jonojen välttämiseksi pyydämme, että mahdollisimman moni vaihtaisi rannekkeen ennakkoon tapahtuma-alueella torstaina kello 16-21. Vaihtamalla rannekkeen ennakkoon, voit saapua alueelle ja kävellä suoraan turvatarkastukseen silloin kun haluat. Mikäli et pysty vaihtamaan rannekettasi ennakkoon, niin suosittelemme saapumaan rannekkeenvaihtoon vähintään tuntia ennen ensimmäistä keikkaa jonka haluat nähdä.
 5. Tapahtuma järjestetään suurimmalta osin ulkona, missä korona leviää tutkitusti huonommin. Toivomme jokaiselta asiakkaalta kunnioitusta turvaväleihin myös lavojen edustalla.
 6. Alueelle rakennetaan jonotuskaistoja, joilla pyritään ehkäisemään ihmisten risteytymistä tapahtumassa. Palvelupisteillä kulje sisään vihreää kaistaa pitkin, ja palaa takaisin punaista kaistaa. Kunnioita turvaväliä etenkin jonoissa.
 7. Suosittelemme kävijötämme käyttämään kasvomaskeja. Kasvomaskeja voit ostaa kaikilta tapahtuman myyntipisteiltä (1€/kpl). Kasvomaski tulee heittää roskiin, kun se kostuu, ja kädet puhdistaa ennen seuraavan maskin asettamista. Huom: tämä on SUOSITUS, ei pakko.
 8. Ennen tapahtumaan saapumista suosittelemme asiakkaitamme lataamaan puhelimiin korona-sovelluksen.
 9. Järjestyksenvalvojat ovat hyvin ohjeistettuja ja voivat neuvoa ihmisiä eri tilanteissa. Kysy ja kuuntele heidän ohjeitaan. Lue ennakkoon myös yleinen turvallisuusohje ylempää. Muista, että ohjeistus saattaa muuttua ennen tapahtumaa. Lue siis aina ajankohtaiset ohjeet ja aikataulut nettisivuilta.
 10. Koronatilanne on kääntymässä maailmanlaajuisesti parempaan suuntaan, eikä tarvetta paniikin lietsomiselle ole. Ihanat kokemukset kesän tapahtumista ovat tärkeitä työkaluja koronatilanteen ja lockdownien aiheuttaman yleisen stressin purkamisessa.  Muistakaa myös ottaa rennosti, ja nauttia festivaalista, sillä niitä on odotettu!

Teemme myös paljon muita toimenpiteitä, kuten esimerkiksi panostamme osaamiseen, palveluihin, tiedotukseen, varusteisiin, siivoukseen, festivaalikalustoon, tapahtuma-alueen kokoon ja -aitaukseen, sekä kosketuspintojen desinfiointiin.

Suunnitelmia on valmisteltu yhteistyössä viranomaisten kanssa, ja niihin on konsultoitu sekä tapahtuma-alan että tartuntatautien asiantuntijoita. Tapahtumassa on varmasti turvallista juhlia!

Turvallisuus

 • Älä tuo tapahtumaan maaleja, tusseja, huumausaineita, ampuma- tai teräaseita, muita vaaralliseksi luokiteltavia esineitä tai omia alkoholijuomia. SHHF:n sisäänkäynnillä suoritetaan huolellisia turvatarkastuksia erityisesti päihteisiin liittyen! Älä tuo alueelle huumausaineita tai muita laittomia aineita. Huumausaineista kiinnijäämisestä seuraa rannekkeen poisleikkaaminen, ja kiinniotetun toimittaminen poliisille.
 • Reput ja sateenvarjot on jätettävä narikkaan. Pienet kangaskassit ovat ok vaatteiden säilytystä varten. HUOM! Ethän jätä narikkaan arvotavaroita. Tapahtuman järjestäjä ei vastaa narikkaan jätetyistä tavaroista. Narikkamaksu 3€, käynti 2€.
 • Älä tappele tai yllytä ihmisiä väkivaltaan Rytmikorjaamolla tai sen lähistöllä.
 • Väkivaltaisuus johtaa välittömästi alueelta poistamiseen ilman mahdollisuutta takaisinpääsyyn.
 • Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkona, eikä ole sallittua lavojen edustalla.
 • Tapahtumaan saa tuoda tyhjän vesipullon, muut pullot ja tölkit on kiellettyjä.
 • Pidä huolta omaisuudestasi. Löytötavaroita voi tiedustella rytmikorjaamon narikasta.
 • Alueen järjestyksenvalvojat ovat turvaamassa ja pitämässä yllä yleistä järjestystä, joten noudata heidän antamiaan ohjeita.
 • Järjestelmäkamerella kuvaaminen sallittua ainoastaan kuvausluvalla. Kuvauslupaa voit anoa festivaaliorganisaatiolta sähköpostilla miika.westside@gmail.com

Esteettömyys

Tapahtuma-alue sijaitsee Rytmikorjaamoon sisätiloissa sekä Rytmikorjaamon piha-alueella. Tapahtuman ulko-alue on kokonaan asfalttia, joka mahdollistaa kaikille esteettömän kulun. Myös Rytmikorjaamon sisätiloihin on esteetön sisäänkäynti. Inva-wc sijaitsee Rytmikorjaamon sisätiloisssa klubin puolella, ja se on merkitty kyltein. Tapahtuman aikana esteettömyyteen liittyvissä kysymyksissä, voit ottaa yhteyttä lähimpään järjestyksenvalvojaan.

Avustajat (1 avustaja / asiakas) pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajan ja avustettavan asiakkaan tulee saapua tapahtuman akkreditointiin yhdessä, jolloin avustaja akkreditoidaan tapahtumaan molempien nimellä. Avustettavalla asiakkaalla tulee olla oma pääsylippu alueelle. Otattehan mukaan EU:n vammaiskortin todistuksena avustajan tarpeesta.

Haluatko yhteistyöhön?

Ota yhteyttä:

miika.westside@gmail.com