Tapahtuman järjestäjä on Westside Events Oy.

Tapahtuman ajankohta on 6.-7.9.2019. Tapahtuman ovet aukeaa perjantaina 6.9. klo 16:30 ja lauantaina 7.9. klo 15:30. Tapahtuma sulkeutuu molempina päivinä klo 02.00, valomerkki noin klo 01.30. Tarkemmat aikataulut julkaistaan myöhemmin.

Tapahtuman on ikärajaton rajatulla K18 anniskelualueella. Alle 15 vuotiaita suositellaan saapumaan vanhempien seurassa. Henkilöllisyystodistuksena käy voimassa oleva henkilökortti, passi, ja ajokortti. Järjestyspaikka eli Rytmikorjaamon alue sijaitsee Seinäjoen keskustan laitamilla osoitteessa: Vaasantie 11, 60100 Seinäjoki.

Rannekkeen ennakkovaihto

Tapahtuman pääsylippu vaihdetaan tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä rannekkeiseen. Jos haluat kuitenkin säästää aikaasi, ja nopeuttaa kaikkien ihmisten sisäänpääsyä niin vaihda lippusi rannekkeeseen ennakkoon jo torstaina kello 15-21 Seinäjoen Holy Smokessa.

Löytötavarat

Löytötavarat viedään tapahtuman aukioloaikoina narikkaan. Tapahtuman jälkeen arvotavaroita voi tiedustella Seinäjoen Poliisiasemalta arkipäivisin klo 08-16 välisenä aikana, puhelinnumero 050 302 4526. Muita löytötavaroita voi tiedustella Rytmikorjaamolta arkipäivisin klo 12-16 välisenä aikana, puhelinnumero 040 581 0666.

Narikka

Tapahtuman narikka palvelee festivaaliviikonloppuna seuraavien aukioloaikojen puitteissa. Narikkamaksu 3€, käynti 2€.
Pe 16.00 – 02.00
La 15.00 – 02.00

Narikkaan unohdettujen tavaroiden nouto Rytmikorjaamolla sunnuntaina klo 12-15, jonka jälkeen Seinäjoen Poliisilaitoksen löytötavarapalvelusta.

Ruoka ja juoma

Holy Smoken festaritarjous SHHF -rannekkeen tai lipun haltijoille: normaalihintainen Burger tai Grilliannos sisältää hanajuoman (0,5l limu, 0,5l III-olut, 0,33l lonkero tai 0,33l siideri). Tarjous voimassa koko vuoden torstaista sunnuntaihin.

Festivaalialueella sijaitsee erilaisia ruokakojuja joista löytyy myös kasviruokavaihtoehto.

Kuljetus & saapuminen

Festivaalibussi kiertää tapahtuma-alueen, hotellien ja jatkojen väliä säännöllisesti, ja maksaa 3€/suunta (käteinen). Lisätietoa ja aikataulut löydät sivulta kuljetus.

Sokos Hotellia, Cumulusta ja Omenahotellia lähin pysäkki on HOLY SMOKE.

Leirinnän ja Sorsanpesän asiakkaille tarjoamme kuljetuksen Sorsanpesän pysäkiltä.

Rytmikorjaamon alueella ei ole parkkipaikkoja festivaalin asiakkaille. Suosittelemme saapumaan festivaalialueelle kävellen keskustasta tai hyödyntämään festivaalibussia.

Majoitus

Hotellimajoitus

Majoitusyhteistyökumppaneinamme toimivat Original Sokos Hotel Lakeus ja Original Sokos Hotel Vaakuna Seinäjoki.

Aina parhaat huonehinnat S-Etukortilla. Huonehinnat ja varaukset: www.sokoshotels.fi

Leirintämajoitus

Tarjoamme kuljetuksen 5km päässä sijaitsevalta Törnävän leirintäalueelta festivaalialueelle. Alueella sijaitsee rauhallista tilaa telttailuun ja kesä-asuttavia pikkumökkejä luonnonkauniilla alueella Seinäjoen vieressä. Huoltorakennus eli suihkut, vessat ja keittotila on käytettävissä. Lisätietoa leirinnästä täältä.

Kuljetus on käytettävissä myös mahdollisille Hotelli Sorsanpesässä majoittuville.

Tarkasta tarkemmat tiedot majoitustarjouksista MAJOITUS – sivulta.

Akkreditointi

SHHF akkreditointilomake:
https://forms.gle/TJ2PQ2FGWue5mKtT7

Vapaaehtoisuus

Tarvitsemme festivaaleille vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin läheltä ja kaukaa! vapaaehtoisena sinun ei tarvitse maksaa pääsylipuista penniäkään, vaan valuuttana toimii oma työpanoksesi! Diili on siispä tämä: toinen päivä töissä, toinen öissä! Vapaaehtoishaku auki: https://forms.gle/Hw1JHgpYQTYWiAdp6

Alue-esiintyjähaku

Sujuuko sirkustemput? Kuulutko taitavaan tanssiporukkaan? Hallitsetko kasvomaalien salat? Lepääkö autotallissasi lemmikkilohikäärme, jota pitäisi päästä ulkoiluttamaan? Tai oletko tosi hyvä jossain muussa? Hae meille alue-esiintyjäksi! Meitä kiinnostaa kaikenlaiset hauskat ja mielenkiintoiset esitykset

Laita viestiä taidonnäytteen kera osoitteeseen susanne.westside@gmail.com

Turvallisuus

  • Älä tuo tapahtumaan maaleja, tusseja, huumausaineita, ampuma- tai teräaseita, muita vaaralliseksi luokiteltavia esineitä tai omia alkoholijuomia. SHHF:n sisäänkäynnillä suoritetaan huolellisia turvatarkastuksia erityisesti päihteisiin liittyen! Älä tuo alueelle huumausaineita tai muita laittomia aineita. Huumausaineista kiinnijäämisestä seuraa rannekkeen poisleikkaaminen, ja kiinniotetun toimittaminen poliisille.
  • Reput ja sateenvarjot on jätettävä narikkaan. Pienet kangaskassit ovat ok vaatteiden säilytystä varten. HUOM! Ethän jätä narikkaan arvotavaroita. Tapahtuman järjestäjä ei vastaa narikkaan jätetyistä tavaroista. Narikkamaksu 3€, käynti 2€.
  • Älä tappele tai yllytä ihmisiä väkivaltaan Rytmikorjaamolla tai sen lähistöllä.
  • Väkivaltaisuus johtaa välittömästi alueelta poistamiseen ilman mahdollisuutta takaisinpääsyyn.
  • Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkona, eikä ole sallittua lavojen edustalla.
  • Tapahtumaan saa tuoda tyhjän vesipullon, muut pullot ja tölkit on kiellettyjä.
  • Pidä huolta omaisuudestasi. Löytötavaroita voi tiedustella rytmikorjaamon narikasta.
  • Alueen järjestyksenvalvojat ovat turvaamassa ja pitämässä yllä yleistä järjestystä, joten noudata heidän antamiaan ohjeita.
  • Järjestelmäkamerella kuvaaminen sallittua ainoastaan kuvausluvalla. Kuvauslupaa voit anoa festivaaliorganisaatiolta sähköpostilla miika.westside@gmail.com

Esteettömyys

Tapahtuma-alue sijaitsee Rytmikorjaamoon sisätiloissa sekä Rytmikorjaamon piha-alueella. Tapahtuman ulko-alue on kokonaan asfalttia, joka mahdollistaa kaikille esteettömän kulun. Myös Rytmikorjaamon sisätiloihin on esteetön sisäänkäynti. Inva-wc sijaitsee Rytmikorjaamon sisätiloisssa klubin puolella, ja se on merkitty kyltein. Tapahtuman aikana esteettömyyteen liittyvissä kysymyksissä, voit ottaa yhteyttä lähimpään järjestyksenvalvojaan.

Avustajat (1 avustaja / asiakas) pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajan ja avustettavan asiakkaan tulee saapua tapahtuman akkreditointiin yhdessä, jolloin avustaja akkreditoidaan tapahtumaan molempien nimellä. Avustettavalla asiakkaalla tulee olla oma pääsylippu alueelle. Otattehan mukaan EU:n vammaiskortin todistuksena avustajan tarpeesta.

Haluatko yhteistyöhön?

Ota yhteyttä:

susanne.westside@gmail.com